fredag 5 september 2008

Trevlig helg!



Just nu är jag inte vän med pennan. Vi vill olika saker. Kanske ska jag ta och göra nåt annat istället. Kanske skulptera något med pennstumpar, som Jennifer Maestre gjort. Men det får bli en kaffekopp och inte en tekanna. Bilden från ME Home Companion. Se mer av Jennifers verk här.

Trevlig helg, nu sticker jag iväg med tjejerna på en tripp norrut med övernattning på ett bed and breakfast som verkar oerhört charmigt. Vad ska ni göra?

3 kommentarer:

Helena V sa...

Hej!
Vi sitter och väntar på stormen Hanna som slår till här i natt. Nu börjar larmen gå MEN förhoppningsvis blir det inte mer än blåst och regn i natt och det har blåst norröver imorgon till vännerna i NY.
Imorgon kväll ska jag på stor kräftskiva med influgna kräftor... Maken får vara hemma med den lilla tjurisen som är livrädd för allt och alla (utom familjen) just nu... Straffet för att pappa bara fick en veckas semester i sommar och åkte ifrån honom, stackars pappa...

sara sa...

Hej Bästis!

Är i Gävle (eller i Helvetet som en kollega säger). Tog med mig Olof och åkte i kväll. Skönt med korta semestrar. Det låter häligt med tjej-spa! Jag skall tydligen färga håret på Lina. Närmare spa än så kommer nog inte jag....Puss!

Anonym sa...

Kreativt! :)
Hoppas du får en underbar resa!