torsdag 6 november 2008

Tjuvlyssnat

Storebror leker med Lego-gubbar.

- "I is hungry" följt av bhuuuä, kosssch, splash.

Det är ju kul att det dyker upp en del engelska ord bland alla splaschar, pang-ljud och annat. Och vad nära det är att jag upprepar "I AM hungry" trots att jag inte är med i leken, men som tur är sväljer jag den kommentaren.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det inte var nått fult ord.

Jag har en tävling hos mig som du kanske vill vara med i. Skynda och gissa.

Anonym sa...

Hej du! Det är lite lustigt det där med min felstavade Persilja. Det är nämligen så här att jag har en dator (eller ett program eller vad det nu är) som så fort jag skriver P föreslår en massa ord på P och alltid först mitt en gång felstavade Perislja eller vad jag nu råkat skriva. Jag har också jobbat som korrekturläsare och är skitpetig med stavning och att jag låter det där Perislja vara kvar är dels ren lathet men också en slags övning för mig att LÅTA BLI att rätta! Så jag blev lite full i skratt över din kommentar! Det finns alltså andra som "mår dåligt" över felstavningar! :D
Spännande att bryta upp och bo i USA! Ska läsa lite mer så småningom. Min brors familj bodde ett tag i USA med barnen då de var 5 och 2 år. 5-åringen lärde sig engelska otroligt kvickt. Tvååringen teg i månader för att helt plötsligt prata flytande engelska den dan hon äntligen började tala igen.

Anonym sa...

Hallå!
Tack för tipset om att måla skåpet gult! Det var en bra ide!!! Det kan nog bli bra.....

Ha en bra helg!