fredag 7 november 2008

Oemotståndligt!

Det här kunde jag bara inte motstå att vara med på! Och Juniforms blogg fastnade jag i länge länge! Hon jobbar också på att rosa ska vara en del i sina (tre) söners liv och planerar också ett dockskåp till lillebror i julklapp.



Reglerna hittar du här. Lisa, du är väl med?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, okej då! Men då vill jag vinna nått som DU har gjort!

Anonym sa...

Vad kul att du är med! Skönt att höra att det finns fler där ute som känner som jag. Bra idé med byrån, ett förtäckt dockskåp som jag leka med när ingen ser:)

anna of sweden sa...

Nu blev jag lite sugen ... Funkar smycken tror du?

r e b e c k a sa...

Hej och tack för din kommentar, jag lägger genast till dig i min bloglista så vi ses i cyberspace igen!
Mycket trevlig blogg du har! :)

Sara Mårtensson sa...

Hej!
Men det var då det konstigaste.. för när du har skrivit en kommentar hos mig så står det att det är "BQ" som har skrivit den och när jag klickar på BQ så hamnar jag hos www.indausanda.blogspot.com. Det står inte att det är du som lämnat kommentaren. Hamnar du också där? Jag älskar Ikea men som du säger så borde de ta lite bättre hand om sina kunder ibland som nu när vi var i Haparanda och bara skulle handla lite små saker och det var långa långa köer och bara 4 kassor av 24 st öppna. Hur tänker man då? Vi hade bråttom och de flesta hade vagnarna fulla. I alla fall så har vi samma tavla som du köpte men vår hänger i tv-rummet :-)

Kram Sara

Sara Mårtensson sa...

oj förlåt.. men har BQ en blogg eller hur svarar man henne?