torsdag 20 november 2008

Ångerfull

Jag har ångrat mig. Angånde att jag inte vill byta med maken som jobbar (som jag skrev nedan). Jag VILL byta. Och det NU!

Dessutom vill jag bli frisk. Krya på mig! Återkommer om några dagar när jag är på benen igen.

9 kommentarer:

BQ sa...

Krya på dig! Allt är bra risigt när det är som värst...Men tur i oturen att det kom nu - för du blir piggelin innan det bli Jul!

anna of sweden sa...

Ja krya-på-dig!
Jättemycket krya-på-dig!

Anonym sa...

Hej,

plötsligt igår föll mina ögon på ditt email som sitter på Vintergatans anslagstavla och jag tänkte att jag måste kolla in bloggen. Vi var själva på väg att flytta till Boston samtidigt som ni flyttade, så jag är extra intreserad av hur ert vardagsliv ser ut. Jag fastnade direkt och läste hela bloggen i ett sträck (är hemma med influensa kanske ska tilläggas). Jättespännande att följa ert liv. I Birkastan går allt sin gilla gång, granen står uppställd på St Eriksplan och väntar på advent, glöggkalasen planeras, ja, du vet. Ha det riktigt bra, jag kommer att hålla koll på er from nu!

MVH
Lena Dahlenborg (Ante och Olles mamma)

Cilla sa...

Krya på dig vännen! Önskar vi haft samma utbud av plastgranar här hemma. Har köpt två skitfula, till min butik som öppnar nästa söndag. Suck!

Anonym sa...

Jag vet inte vad jag ska göra till utställningen. Vad tycker du? Ska jag sy nått eller. Vad vill folk ha egentligen? Jag börjar få kalla fötter och paniken börjar komma smygande...

Jag vill också vara sjuk och få dra täcket över huvudet och bara sova...

Anonym sa...

Krya på dig och hoppas helgen blir lite bra ändå. Skönt att vår sjukdom är helt normal, för min del blir det bara värre och värre och nu har jag blivit ännu mer tankspridd än vanligt också.

Anonym sa...

Krya på er!
/Hälsningar från en annan sjukstuga
Willa Tomtebo!

Anonym sa...

Krya på dig du!!!
Jag kan byta med dig, har en envis förkylning som aldrig bryter ur....

Anonym sa...

Krya på dig! Hoppas du nu m¨år bättre! Här är riktigt snöigt och julfint i Vasastan!

kram / A