tisdag 26 augusti 2008

Lärare i lek och språk

Idag var hon här för andra gången, A:s nya engelskafröken Krista. Vi har fått 50 timmar egen undervisning för A och det är såååå mycket värt. Hon kommer hem till oss och LEKER med A och han gillar henne jättemycket. Jag ser inte röken av dem när hon är här för de har fullt upp med att leka. Det fungerar så otroligt bra. Idag stod A redan i trappen och sa "Up!" när hon klev in genom dörren för han ville att de skulle leka på hans rum.

När vi kom i våras fick vi först nej till engelskatimmar för A, men det har visat sig att vi borde ha fått det. Så bättre sent än aldrig, jag är otroligt tacksam för denna hjälp nu. Jag vet att det kommer underlätta skolstarten att A får känna att det går att leka med andra oavsett vilket språk man talar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Att få extra stöd i engelska som andra språk är guld värt och ett måste. När man har barnen på internationell skola (som vi hade) fanns det något som hette ESL, extra engelska för alla nya ive engelsktalande barn och det var guld., små grupper och suverän lärarae. Så detta verkar ju vara kanon att ni kan få extrastöd hemma!Amelie