måndag 4 augusti 2008

Eeehh?

Nyss till 2-åringen:
- Ja ja, du FÅR göra ALLDELES själv, jag bara hjälper till lite....

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag känner igen mig alltför väl! Kram

Anonym sa...

Hej mina kära! Åh vad det känns som ni ska vara borta länge nu när jag inser att ni bara varit iväg i ett halvår! Saknar. Vad fin bloggen är - älskar bilden på dig och Vilgot - en riktig 50-tals hemmafru på utflykt med sin rare son. Vi har flyttat, jag är tillbaks på arbetet och pendlar 2h enkel väg, det spöregnar och Niklas är på bilsemester med barnen. Ensamlivet är lugnt och utan lika mycket stress. Två timmar hem gör ju inget om man inte längtar efter dem där hemma, att sitta på bussen och läsa är riktigt skönt. puss på er! annika

Anonym sa...

Hittade nyss till din blogg. Den verkar jättebra och fin-ska bli kul att läsa iblnad:-) Känner själv igen mig, har också bott utomlnads med barn nen hra nu flyttat hem igen till Odenplan, Vasastan:-) Vi hade barn på en internationell skola, engelsspråkig och jag födde vårt tredje barn där och var hemmafru. Det var tufft många gånger men en refarenhet rikare har jag blivit och fått både skratt och tårar av åren utomlands, men det är skönt att vara hemma i Vasastan igen! Det ska bli kul att läsa om dina erfarenheter!
Amelie

Anonym sa...

He, he nu gick det fort:-) födde INTE på skolan och jag har inte afasi, bara slirade lite på tangenterna......

Vi hörs igen

m family goes västerut sa...

Anna
härligt att ni verkar fått ordning på hösten för Elins del.

Annika
jag längtar mycket efter dig också. Längtar även efter stan ibland och gissar att du kommer göra det en del framöver. Men stan är ju kvar, och när vi kommer hem så köper du och jag en övernattningslägenhet i Birkastan!

Amelie
tack för din hälsning, kul med nya läsare. Du kanske kan maila ibland och rapportera läget från storstan..;) Välkommen!