lördag 8 mars 2008

Innekatter


Det snöade hela dagen igår.


Och inatt. Stackars nyplanterade blommor.


I vår familj har vi två innekatter som gärna sitter vid varsin dator. De andra två katterna sitter på trappen och äter frukt just nu. Resten av dagen ägnar vi åt barnkalas och fortsatt iordningställande av gästrummet. Det sistanämnda är ett sätt att hantera att vi längtar så mycket efter besöket som kommer om en månad.

5 kommentarer:

Annika Munter sa...

Åh, vad ni har det mysigt!

Anna sa...

Jag läser här ofta, ska du veta:-), även om jag inte lämnar kommentar. Lovar att bli bättre på det - vet själv hur glad man blir (TACK för dina!). Stor kram Anna

Anonym sa...

linda, TACK för en timmes underhållning på min sjukdag! jag hade pinsamt nog inte hittat hit ännu, så jag hade massor av catching-up att göra och nu när jag läst igenom allt lovar jag komma tillbaka ofta. det var så roligt att läsa om hur du har det!
vi hörs snart, kram!

Anonym sa...

Hej!
Vad härligt med all snö! Vi har haft den sämsta vintern någonsin, helt utan snö! Vi måste nog också flytta någonannanstans.
Hälsar Karin, Julia, tuva, Johan

m family goes västerut sa...

Hej!! Kom hit och lek i snön! Fast nu är den borta igen... Kul att höra från er, visste inte att ni var inne här. Killarna längtar efter sina tjejkusiner. Har ni skype?