lördag 3 januari 2009

Tokröj

Ja, fast inte i festens tecken, utan tänk ordning och reda istället!



De nya espressoglasen från Bodum (Tack M & D) har fått ett eget hyllplan i ett litet hörnskåp ovanför Nespressomaskinen i köket. Snart öppnar vi kanske espressobar här i vår lilla stad.

Syrummet är omgjort till charmerande gästrum för familjen M som anländer till vårt bed and breakfast (and dinner) imorgon.

Dvd-filmerna som varje dag placeras ut på vardagsrumsgolvet av lillebror har nu äntligen fått en plats på högre höjd. Hyllan från IKEA som sattes upp redan i somras när Bror var här har hitills fungerat som dammnäste.

Haklapparnas och babymuggarnas epok är förbi! De har städats undan ner i en flyttkartong för att ges vidare till bättre behövande bebisföräldrar. (Va? Har vi ingen bebis längre...) Under nästa år kommer iallafall två nya bebisar i vår nära familjekrets så de ska inte behöva samla damm lika länge som dvdhyllan.

Lekrummet på entreplan har fått en stor träskiva som alla Briotåg nu susar runt på. Tanken är att vi ska montera fast rälsen så att banan är intakt lite längre än 10 minuter.

Det var dagens röj, imorgon står barnboksillustrationer och rena toaletter på schemat. God natt!

3 kommentarer:

Zun sa...

Åh hej bara vilken energi som verkar rymmas i det michelinska hemmet ;-)

Finfina espressokoppar!

Kram Zun

Unknown sa...

har också haft en röjar dag, dock hos mina föräldrar genom att peka och förklara hur min bror skulle röja undan och ändra om på sitt överbelamrade rum.
skönt när saker äntligen blir gjorda.

god fortsättning på det nya året!
kram jenny

Camilla Alvén sa...

Så snygga espressokoppar, villha, vill ha!
God fortsättning på det nya året
Camilla