torsdag 29 maj 2008

Gör det oftare!

Det tål att upprepas. Semestra i din egen stad! Idag gjorde vi Skansen och det var en av de härligaste semesterdagarna jag haft nånsin. Vi kände oss mer lediga än på länge. Kan inte minnas när jag kände det så tydligt senast. Kanske berodde det på att vi verkligen är besökare i Stockholm, utan egen bostad. Eller att det var en sån underbar svensk sommardag. Eller att A:s härliga förskolekompisar kom och lekte med oss. Eller att våra bästa vänner slöt upp och bjöd med oss på en fantastisk middag. Antagligen lite av allt. Vi kände oss iallafall oerhört uppskattade och glada över att ha så mycket av värde här hemma i Stockholm. Härliga minnen, kära vänner och en vacker stad! Tack Stockholm!

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Blir alldeles tårögd. Vad fint! Och härligt väder har ni fått också!

Håller med om att det är härligt att semestra i sin egen stad. Min mamma bor på annan ort och har alltid en lång lista på saker som ska göras här. Jag brukar muttra men upptäcker alltid något nytt och skojigt. T.ex. var det hon som en gång i tiden upptäckte Rosendals trädgårdskafé åt mig... Bara en sån sak.

Enjoy Stockholm! Det ska jag göra idag, ska in och fixa lite saker.

Anonym sa...

hej fröken,
jag har slarvat bort mailet med ditt telefonnummer här i sverige... och min mail funkar inte mer... jag skickade ett sms till ditt gamla nummer men fick inget svar så det kanske är nåt nytt? iallafall, hör gärna av dig, vill så gärna hinna ses innan du försvinner igen!
kram jenny s