tisdag 31 mars 2009

Jag tar chansen!!

Killarna sussar sott alla tre och nyss kom storebror springande genom hallen in i Master Bedroom (som det kallas har!). Lillebror ligger kvar i storebrors sang som han somnade i. Det betyder att det star en tom sang i lillebrors rum. Jag tar chansen och ser om jag far sova en hel natt utan avbrott.

Sa jag HEL natt? Sitter man och nattsuddar sahar framfor burken blir den inte hel, men jag skulle vara nojd med en halv. Onska mig lycka till!

2 kommentarer:

Zun sa...

Bra idé att smita iväg från "Storsängen", som den heter här hemma. Vi blir alltsomoftast fyra stycken i den under natten och det är mysigt men trångt.....

Jag försöker se det som så: om några år FÅR man inte sova med dem längre, så det är bäst att ta chansen och snusa på sovvarma barn medan man kan ;-)

Kram Zun

Anonym sa...

Hej, hej och tusen tack för den fina tröjan med tryck på och de söta bokstäverna... Har satt upp de på Almas dörr så hon vet vart hon bor:)) Vi ser verkligen fram emot att få träffa er när ni kommer hit! P.S. Jag skulle mer än gärna smyga undan jag me och få bara sova, sova, sova...;)//Svägerskan