torsdag 9 september 2010

De senaste veckorna...

Ja, man kan ju undra vad vi pysslat med sedan vi kom hem till Sverige. Och jag tänkte visa lite i bilder äntligen. Första bilden är mäklarens bild från när vi köpte huset. Och det är denna del, vår övervåning, som har fått utstå mest renovering. Först tog vi fram murstocken som gömmer sig där bakom tvn. Det var ett hiskeligt jobb.













Väggarna framför revs, och sedan behövdes en hel del puts hackas bort. Det sista vi gjorde var att måla den med lack så att den inte ska damma så mycket.




















































Sedan var det golvets tur. Under laminatgolvet fanns trägolv som vi hoppades. Slipning och hårdvaxolja. Vi valde en mörk nyans trots att det är få fönster uppe.

Som ni ser är det inte klart, det är en bra bit kvar. Men nu bor vi iallafall i rätt del av huset, maken och jag. Tidigare sov vi alla 4 inne i storebrors rum. Klädhögarna, de överblivna kuddarna, baksidan på byrån som funkar som avdelare, golvlister, taklister och andra petitesser, det är ett senare problem! 

3 kommentarer:

Pernilla sa...

Åh vad det ser fint ut! Och plötsligt är hemmafrubloggen en inredningsblogg?! Spännande!
Kram!

m family goes västerut sa...

Är det inte vad hemmafruar gör?? Inreder och bloggar. ALltså en hemmafrublogg fortfarande:)

Min plats i solen sa...

Hej Linda!

Wow! Ni har verkligen legat i och slitit hårt. Jättefint! Vad läckert med skorstenen. :) Roligt när man känner att det går framåt och att det blir som man vill. :)

Ha en trevlig helg! :)

Kram Lotta