söndag 17 maj 2009

Natti natti!

Nu är de på väg! Napparna ligger i ett brev hem till den nya bebiskusinen Alma. Tillsammans med boken Bu och Bä. Ni minnns den där lillebrorsan som valde nappen framför glassen tidigare i våras. Han har nu bestämt sig. Det har gått 5 minuter sedan napparna samlades ihop och nu är det snart sagostund. De senaste tre åren har nappen varit ett självklart inslag i kvällsläsningen så det ska bli intressant att se hur det går...

Fast jag var inte helt ärlig nyss. Napparna är inte på väg. De ligger i ett kuvert uppe på ena köksskåpet. Fast pedagogisk som jag är gick jag ut till brevlådan och la ner något i det låsta facket för utgående post. Jag lurades. Det är väl inte värre än att lura barn att jultomten finns. Fast er ville jag tydligen inte lura och skrev detta extra stycke. Haha. Ibland är jag bara för mycket!

1 kommentar:

Pernilla sa...

Jag uppskattar att du skrev det för jag tänkte att "hon skickade väl ändå inte napparna, vilket slöseri med porto". Det var ju tur att jag fick bekräftat att du inte gjorde det. (För jag tar för givet att ingen vill ha beggade nappar...) :)