torsdag 7 oktober 2010

Hur mycket vatten

vi gör av med. Det kommer Stockholm Vatten få fortsätta uppskatta. Jag fick nämligen ett självavläsningskort hem i brevlådan. Och nu har jag letat överallt, men hittar ingen mätare nånstans.

Däremot hittade jag världens största spindel i garaget, en krypgrund och en påse med diverse presenter som jag undrat över en tid. Alltid något.

Så kära Stockholm Vatten. Tyvärr, det blir inga siffror till er om ni inte kommer ut och letar själva.

Eller ska jag kanske leta utomhus? Jag är hopplös på det här med hus. Och väldigt länge trodde jag det hette Jordfräsbrytare. Ni ser. Sån är jag! Helt hopplös.

2 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Du är inte ensam Linda! ;)Jag måste tyvärr erkänna att jag inte heller har en aning om hur jag läser av en vattenmätare. :( Nu bor vi ju på landet och har en egen brunn så då blir det ju inte aktuellt. Men iallafall...

Fick fråga maken och han säger att det finns många olika varianter men att den bör sitta på ett vattenledningsrör med ingående vatten någonstans inne i huset (kan tex. vara i en skrubb, i en källare eller något liknande). Kan se ut som en blå "boll" som sitter på ledningen med ett lock du kan öppna och läsa av mätaren. Jag vet inte om detta är till någon hjälp alls? ;) Lycka till och jag hoppas att det löser sig utan att du ska behöva be dem komma ut och kolla. ;)

Trevlig helg på dig!
Kram Lotta

m family goes västerut sa...

Tack, jag hittade den, hade ställt en tavla ovanpå. Tvättstugan agerar atelje.

Kram