tisdag 13 januari 2009

Semmelrace!



Finns det någon annan än jag som ÄLSKAR semlor? I så fall är det hög tid att anmäla sig till semmelracet. Det är lite svårt att få tag på här, det närmsta stället som säljer svenska bakverk ligger fem och en halv timme härifrån. Får försöka mig på att baka egna, men det blir inget race för min del. Vilka av er ställer upp?

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Mmmm ... jag älskar också semlor!
Har redan köpt mandelmassa. Det
hittade jag i vår lilla matbutik!
Vilken lycka!

Unknown sa...

åh semlor, jag längtar till februari för enligt min principfaste sambo får man endast äta semlor då...
jag ska genast in o titta på semmelracet!

men angående spelet...
det är absolut något för barn, kan vara lite trögt att fästa bara men barn ska absolut spela, hade iof kanske satt en ålder på från kanske 6 år eftersom man behöver lite fingerstyrka... det jag pusslade med är inhandlat i tyskland så jag vet inte vart man kan få tag på det förutom på http://www.remember.de/index.php/language/en/cat/c44_Paolo.html sedan vet jag ju inte om de skeppar till usa. ta en titt!

profylax låter spännande, men nu är det mammayoga som börjar på måndag, ska dock läsa lite mer om profylaxkurser eftersom jag tycker det verkar kanon om det fungerar!

kramar

Anonym sa...

Oj det låter som en mycket ångestladdad tävling...eller race! Det är så gott och så besvärligt att arbeta bort senare! Ha det gott! kram Anna

Therese sa...

Jag älskar också semlor. Men vill nog inte vara med i nåt race... Jag har hört att det finns dom som är med i den inofficiella klubben "SÄMLA" (Semlor Äter Man Lämpligen Almanacks-enligt). Men det ska väl inte vara så himla viktigt?!